€ 2,50
Bierprijs 0,5L
N.N.B
Datum
18+
Leeftijd
Sofia, Bulgarije
Locatie

Voor het seizoen 2020/2021 hebben we per wedstrijd 12 plekken beschikbaar. Door de aanbetaling te voldoen kun je een plek reserveren en ben je verzekerd van de derby. Zodra de speeldatum bekend is krijg je dit te horen van ons en kun je je voorkeurswedstrijd aangeven.

De derby van Sofia gaat tussen de twee meest populaire en succesvolste clubs van Bulgarije, Levski Sofia en CSKA Sofia. Levski Sofia is 26 keer kampioen geworden en ze hebben 25x de beker veroverd. CSKA Sofia heeft daarentegen 31 keer de titel gepakt en 20 keer de beker.

Naast het feit dat ze de twee clubs een rijke historie hebben, hebben ze een ontzettende hekel aan elkaar. De rivaliteit begon rond 1950 toen de twee clubs elkaar voor het eerst meerdere malen troffen in finale van de play-offs om het kampioenschap. In die tijd groeide de aanhang van beide clubs.

De derby word elk jaar gespeeld in het Vasil Levski nationale stadion, wat plaats bied voor 44,000 supporters. Voor beide clubs is de derby het belangrijkste duel van het jaar, uiteraard ook voor de fans. Bij elke derby vliegen er wel wat stoeltjes door de lucht en word er veel vuurwerk afgestoken, dit zijn elk jaar gebruikelijke taferelen. Het lijkt soms meer een wedstrijd buiten het veld dan op het veld.

Ga met ons mee naar de Sofia derby in het seizoen 2020/2021 en geniet van het voetbalfanatisme in Bulgarije!

2 persoonskamerDe prijs o.b.v. een 2 persoonskamer met 2 personen. Reis je alleen of wil je een eigen kamer? Neem dan voor het boeken contact met ons op.
Inbegrepen
Wedstrijdkaart lange zijde2 overnachtingen incl. ontbijt
Pub avondGroundhopticket begeleiding
Meet up met lokale fans
Niet inbegrepen
Retour vlucht
Reis & annuleringsverzekering