€ 2,00
Bierprijs 0,5L
n.t.b.
Datum
16+
Leeftijd
Bratislava, Slowakije
Locatie

De grootste derby van Slowakije gaat tussen Slovan Bratislava en Spartak Trnava. Trnava ligt 50 kilometer af van de hoofdstad van Slowakije, Bratislava.

Sinds 2019 speelt Slovan Bratislava in het Tehelné Pole stadion, het is ook het nationale stadion van Slowakije en heeft een capaciteit van ruim 30,000 supporters. Hiervoor speelde Slovan Bratislava in het stadion Pasienky wat plaats bood voor ruim 13,000 mensen.

Slovan Bratislava is met 20 nationale titels en 15 bekers in haar prijzenkast de meeste succesvolste club van Slowakije. Daarnaast zijn ze bijna elk seizoen actief in Europa.
Spartak Trnava is voor het eerst in 2018 kampioen geworden van Slowakije, vrij recent dus. Ze hebben daarnaast 6 keer de beker gewonnen.

De derby staat altijd garant voor mooie sfeeracties en regelmatig ongeregeldheden op de tribunes. Beide clubs hebben een hondstrouwe aanhang die er bij de derby altijd een groot spektakel van maken met mooie tifo’s en pyroshows!

Ga met ons mee naar de grootste derby van Slowakije en geniet van de passie op de tribunes!

2 persoonskamerDe prijs is o.b.v. een 2 persoonskamer met 2 personen. Reis je alleen of wil je een eigen kamer? Neem dan voor het boeken contact met ons op.
Inbegrepen
Wedstrijdkaart lange zijde2 overnachtingen incl. ontbijt
Pub avondGroundhopticket begeleiding
Niet inbegrepen
Retour vlucht
Reis & annuleringsverzekering

Deelnemen aan onderstaande activiteiten is niet verplicht! Wel gaan we gezamenlijk het stadion naar binnen en blijven we tijdens de wedstrijd bij elkaar.

1

Aankomst dag

Vandaag kom je aan in het prachtige Belgrado. Vanaf de luchthaven is het een kleine 20 minuten met de taxi naar het hotel. Check in, laat je koffers achter en geniet van het Servische eten en bier!

2

MATCHDAY

(dit kan nog schuiven met dag 3!)

Vandaag staat de Derby op het programma. Afhankelijk van de aftraptijd komen we allen samen in het centrum om nog een biertje of iets anders te drinken. We zullen als 1 groep naar het stadion gaan waar jullie de tickets van ons ontvangen. Op de tribune zoeken we gezamenlijk een plek en wachten we tot de show begint…. Links pyro, rechts een tifo actie en ondertussen gaat de wedstrijd gewoon door….

3

Stadiontour

4

Uitchecken en naar huis

Vandaag is de laatste dag. Spullen verzamelen, foto’s en filmpjes terug kijken en nog een keer nagenieten. Vanaf het hotel kun je met de taxi naar het vliegveld, zorg dat je op tijd een taxi pakt!.