€ 7
Bierprijs 0,5L
N.N.B
Datum
18+
Leeftijd
Stockholm, Zweden
Locatie

Zodra de speeldatum bevestigd is communiceren we deze. Je kunt je plek reserveren door de aanbetaling te voldoen!

Het voetbal in Zweden staat vooral bekend om de fanatieke supporterscultuur. De derby’s in Stockholm zijn altijd een garantie voor spektakel. De hoofdstad van Zweden, Stockholm, heeft 3 voetbalclubs die allemaal in de hoogste competitie (Allsvenskan) spelen. Naast AIK Solna en Hammarby IF komt Djurgården IF ook uit Stockholm.

30 augustus (datum is nog niet bevestigd door de Zweedse bond) neemt AIK het thuis op tegen Hammarby IF. De Friends Arena (54,000) is de thuishaven van AIK en zit altijd vol tijdens de derby! De uitclub (Hammarby) krijgt altijd een gehele korte zijde toegewezen voor de uitsupporters, dit zorgt voor een extra mooie sfeer!

AIK Solna werd opgericht in 1896 en heeft van alle Zweedse voetbalclubs het vaakst in de Allsvenskan gespeeld. In 2018 zijn ze kampioen van Zweden geworden en ze strijden elk jaar voor het kampioenschap. Zoals gezegd staat de Zweedse competitie vooral bekend om de fanatieke supporterscultuur. Bij de derby gaat het er altijd heet aan toe. De ultra’s van beide clubs zorgen altijd voor veel vuurwerk en rook! Bij de wedstrijden zijn altijd veel uitsupporters aanwezig wat zorgt voor een extra mooie sfeer.

Hammarby IF is opgericht in 1897 en is sindsdien vaak gedegradeerd en gepromoveerd naar het tweede en het hoogste niveau. Sinds 2015 spelen ze weer in de Allsvenskan en doen het sindsdien erg goed, vorig jaar zijn ze 3e geworden en hadden ze hadden zo maar kampioen kunnen worden! Onlangs is Zlatan Ibrahimović mede-eigenaar geworden van Hammarby IF en hier heeft hij grootste plannen mee!

Maak de strijd tussen Noord- en Zuid Stockholm mee, iets waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

 

KamerindelingDe prijs is o.b.v. een 2 persoonskamer met 2 personen. Reis je alleen of wil je een eigen kamer? Neem dan voor het boeken contact met ons op.
Inbegrepen
Wedstrijdkaart lange zijde2 overnachtingen in een 3 sterren hotel incl. ontbijt
Pub avondGroundhopticket begeleiding
Niet inbegrepen
Retour vlucht
Reis & annuleringsverzekering

Let op! Groundhopticket begeleiding is bij een groep van 8 personen of meer!